Vystoupení od 3 800 Kč

Striptýz Praha

Pokud bydlíte v Praze a rozhodnete se svou akci ozvláštnit něčím zábavným a zároveň vzrušujícím, určitě byste měli oslovit striptýzovou agenturu Striptýz Praha. V nabídce mají sexy striptérky i pohledné namakané striptéry, kteří dorazí kamkoliv v Praze. Je jedno, jestli se Vaše akce koná u Vás doma nebo v klubu, baru či restauraci. Po dohodě přijede striptérka nebo striptér na smluvené místo a předvede show, na kterou budete dlouho a rádi vzpomínat. Agentura Striptýz Praha má v nabídce několik druhů show, z nichž můžeme zmínit především dámský striptýz pro pánské publikum a pánský striptýz pro dámské publikum. Dále je možné objednat dvě striptérky, které ochotně předvedou žhavou lesbi-show.

V případě, že si objednáte jen jednu striptérku, může kromě klasického dámské striptýzu předvést i vystoupení s autoerotikou. A proč byste vlastně měli chtít mít na své párty v Praze striptýz? Tato forma zábavy je stará jako lidstvo a moderní podoba striptýzu pochází z devatenáctého století z Francie. Od té doby se úspěšně rozšířil do celého světa a patří mezi velký spojovatel jinak různorodých kultur. Striptýz v našich končinách dokonale zdomácněl a stal se samozřejmou zábavou na nejrůznějších typech společenských akcí a oslav. V Praze si nejčastěji zákazníci dámský i pánský striptýz objednávají na rozlučky se svobodou, narozeninové oslavy, dámské a pánské jízdy nebo firemní večírky. Ve statistikách jednoznačně vede zájem o striptýz na rozlučky se svobodou. Stala se z toho tradice a kamarádi nevěst i ženichů před svatbou hojně objednávají různé druhy striptýzových vystoupení.

Striptýzové vystoupení se skvěle hodí na narozeninové oslavy, kde jde především o vítané překvapení pro oslavence či oslavenkyni. Dále se striptýz Praha objednává na rozlučky se svobodou. Každý správný svědek by měl ženichovi na rozlučku se svobodou objednat striptérku, která rozproudí zábavu předsvatební párty. Sami určitě vymyslíte daleko více situací, kdy se Vám bude striptýz hodit Nabídka striptýzových vystoupení platí pro celé území Prahy.