Vystoupení od 3 800 Kč

Striptýz Pardubice

Láká vás vyzkoušet něco nového a neokoukaného? Dámský i pánský striptýz může být perfektním doplňkem jakékoli společenské akce a zábavy. Pokud se nacházíte na východě Čech a plánujete oslavu narozenin, rozlučku se svobodou nebo třeba firemní večírek, můžete zvolit právě striptýz Kradec Králové. Stačí oslovit agenturu Striptýz Pardubice, která se zaměřuje na poskytování profesionálních striptérů a striptérek pro soukromé akce v Pardubicích, Hradci Králové ale i v Praze. Nejvíce poptávky po striptýzu je samozřejmě ve velkých městech východních Čech a proto si o nich můžeme nyní něco říci. Pardubice (německy Pardubitz) jsou univerzitní a statutární město na východě Čech, metropole Pardubického kraje s výraznou správní, obytnou, obslužnou a výrobní funkcí pardubicko-hradecké aglomerace. Leží ve východní části Polabí na soutoku řek Labe a Chrudimky, přibližně 100 kilometrů východně od Prahy a 20 kilometrů jižně od Hradce Králové v nadmořské výšce přibližně 220 metrů. Pardubice mají přibližně 92 tisíc obyvatel a jsou tak desátým největším městem Česka, jsou také největším městem Pardubického kraje i okresu Pardubice. Výměra území města je 82,7 km². Pardubice se dělí na 8 samosprávných městských obvodů a 20 katastrálních území. První dochovaná zmínka o existenci Pardubic pochází z roku 1295,
k roku 1340 jsou už připomínány jako město. Největší rozkvět prodělaly za pánů z Pernštejna. Na konci 16. století a v 17. století nastal úpadek. Nový rozvoj města přišel od poloviny 19. století s připojením města na železnici. Vznikla zde řada průmyslových podniků jako lihovar, cukrovar, továrna na mlýnské stroje, Fantova rafinérie minerálních olejů a další. Po druhé světové válce došlo k masivní výstavbě nových čtvrtí především na okraji města a počet obyvatel se rychle zdvojnásobil.

Ne příliš daleko od Pardubic leží striptýz Hradec Králové, kde se ročně odehrávají spousty oslav okořeněných dámským i pánským striptýzem. Hradec Králové (německy Königgrätz; latinsky Hradecz Reginae) je statutární město na východě Čech a metropole Královéhradeckého kraje. Leží na soutoku Labe s Orlicí a je součástí hradecko-pardubické aglomerace. Žije zde přibližně 93 tisíc obyvatel.

Pro své příhodné vlastnosti bylo území Hradce osídleno již v dobách prehistorických. Ve středověku šlo o věnné město českých královen a této době vděčí za gotickou katedrálu sv. Ducha na svém Velkém náměstí, která dnes vedle Bílé věže a Staré radnice patří mezi městské dominanty. V letech 1766 až 1857 sloužilo město jako vojenská pevnost, pro nezájem města obnovená a zrušená až v roce 1884. Správa města plně využila možnosti úplného řízení urbanistického rozvoje. Tím se doslova uvolnil prostor pro zlatou éru královéhradecké architektury na začátku 20. století, ze které si především díky stavbám Gočára a Kotěry město odneslo označení Salon republiky. Další možností je, že jste sice z východních Čech, ale plánujete akci v hlavním městě - v Praze. Ani to není problém. Ve vyhledávači stačí zadat "Striptýz Zlín" a najdete spolehlivou striptýzovou agenturu. Nyní již není důvod nad objednáním striptýzu váhat. Objednávku je třeba učinit s dostatečným předstihem, abyste měli jistotu, že budou účinkující pro váš termín v Pardubicích nebo Hradci Králové k dispozici.