Vystoupení od 3 800 Kč

Rozlučka se svobodou v Brně

Rozlučka se svobodou či zapíjení svobody je poměrně starý zvyk, kdy se nevěsta a ženich sejdou každý zvlášť se svými přáteli a oslaví symbolickou poslední noc bez svého nastávajícího protějšku.

Starší generace by tento zvyk možná označila jako novotu a něco, co dorazilo před pár lety ze západu, ale není to tak úplně pravda. Loučení se svobodou se v Česku resp. Československu zapíjelo vždycky. Často šlo navíc o bezhlavé pitky. V dnešní době má nevěsta i ženich spoustu možností, jak s rozlučkou naložit. Není nutné se jen utápět v alkoholu. K dispozici je celá řada způsobů společenského vyžití. To platí dvojnásob v tak velkém městě, jakým je například Brno.

Při plánování rozlučkového programu lze sáhnout po sportovním vyžití nebo nejrůznějších zážitcích. Pokud se jedná o pánskou rozlučku se svobodou, můžeme zvolit například laser-tag nebo paintball. Běhat a střílet po sobě je zábava a člověk se u toho dostatečně zrelaxuje a vybije. Dále je možné vyrazit na motokáry. To není zdaleka jen zábava pro děti či dospívající. Legraci v motokárách zažijí i dříve narození a v dostatečné rychlosti při otáčení volantem potrénují bicepsy. Kdo by chtěl více zapojit mozkové závity, může vybrat jednu z mnoha únikových her, které Brno nabízí. Zmíněné aktivity jsou sympatické a navíc nezruinují žádný běžný rozpočet. Lze však vybrat i dražší zábavu, jako je vyhlídkový let malým letadlem nad městem nebo let balónem. I takový druh zábavy je možné v Brně objednat a realizovat. Klidnější povahy možná raději vyberou procházku městem, na hrad Špilaz apod.

Nyní se dostáváme k hlavnímu hřebu večera - striptýzu. Dámský i pánský striptýz na rozlučku v Brně prostě patří. Ale kde sehnat spolehlivou striptérku nebo striptéra? Je třeba si především vybrat kvalitní striptýzovou agenturu. V Brně jich funguje několik a snadno je naleznete například na internetu. Stačí do vyhledávače zadat Striptýz Brno nebo třeba Striptérka Brno. Agentury vám dají na výběr z dostupných striptérek a striptérů. Při objednávce si zároveň vyberete i kostým, který by měli mít při vystoupení na sobě. To vše pro maximalizaci zážitku ze striptýzu. Chystáte i vy rozlučku se svobodou v Brně? V takovém případě nechť vám je tento článek drobnou inspirací. Hodně štěstí!