Vystoupení od 3 800 Kč

Pánský striptýz předvedou sexy tanečníci

Milé dámy, jste připraveny na parádně divokou jízdu? Chcete zažít žhavý večer, na který zaručeně nikdy nezapomenete? Objednejte si na svou party mužský striptýz a těšte se na žhavou podívanou. Pánové jsou připraveni vystoupit se svou show na jakékoli vaší akci.

Striptýz není jen pro muže


Když se řekne striptýz, jako první si zřejmě vybavíte sexy striptérku a jásající pánské publikum. Nemusí to tak ale být vždycky! Není to jediný striptýz Ostrava, jaký je možné vidět. I když je pánský striptýz trochu novější záležitost, před publikem se běžně svlékají i muži!

Historie dámského striptýzu trvá už přes sto let. Pořádně se rozmohl po druhé světové válce. Striptýz mužů přišel do módy později, pánové se začali svlékat až koncem minulého století. V dnešní době se i striptéři těší oblibě, i když růst jeho popularity brzdí ženská stydlivost. Snad společnost brzy překoná předsudky a pánský striptýz bude v dohledné době stejně žádaný jako dámský. Proč by se hezkými těly protějšků měli kochat jen muži? I ženy na to mají nárok.

Smyslné vystoupení trvá obvykle kolem deseti minut. Pohlední striptéři přicházejí ve skvělé formě a dobré náladě, což je ideální základ pro perfektní show. Perličkou jsou propracované kostýmy, které mají na začátku vystoupení oblečené. Díky nim se u vás může svlékat strážník, hasič, kovboj nebo třeba voják. Vyberte si podle svých chutí.

Kam si pozvat striptéra?


Svlékací show patří neodmyslitelně k rozlučce se svobodou. Mnozí si možná znovu představili ženský striptýz na ženichově party, ale popularita rychle stoupá i na rozlučkách s nevěstou. Jak by k tomu oslavovaná žena přišla, kdyby se její snoubenec díval na striptýz a ona nic takového nezažila? Ani její kamarádky nepohrdnou vypracovaným tělem pohledného muže.

Samozřejmě ale záleží na charakteru oslavy. Jestli dává nevěsta přednost decentnímu čajovému dýchánku nebo jiné podobně laděné akci, striptýz Ostrava se příliš nehodí. Když ovšem zasnoubená touží po divoké jízdě v klubu, rozhodně se svlékající show neváhejte. Nezapomeňte na zajímavou výzdobu a zásobu zábavných her, aby byla rozlučka dokonalá po všech stránkách.

Pánský striptýz ale okoření i jakoukoli jinou akci. Co říkáte na narozeninovou oslavu okořeněnou žhavým vystoupením? Zní to jako začátek skutečně vydařené party, pokud tedy neplánujete oslavu kulatin vaší babičky, v takovém případě radíme si to pořádně rozmyslet. Pánové mohou za vámi mohou přijet domů i do klubu, jak se vám bude hodit.

Možná vás překvapí, že striptéři jezdí dokonce i na firemní akce, ať už je to večírek, vícedenní školení nebo teambuilding. Pracujete-li v ženském kolektivu, je pánský striptýz jasná volba. Pro smíšený kolektiv doporučujeme duo strip, vystoupení muže a ženy. Každý se bude mít na co dívat. Spolupráce striptérů navíc dává vystoupení ještě větší grády.

Mužský striptýz v celé republice


Mužští striptéři jsou dostupní v celé České republice. Nemusíte je nutně zvát do velkých měst. Přijedou za vámi, kamkoli budete potřebovat, třeba i někam na chatu. Pracují převážně o víkendu, není však problém se domluvit na kterýkoli jiný den. Pro jistotu volejte minimálně s týdenním předstihem. Jinak by se mohlo stát, že by na váš žádný striptér neměl čas nebo by na vás nezbyl vytoužený kostým, a to by byla velká škoda.

Směle do toho! Domluvte si místo a čas konání vaší party, objednejte striptéra, pak vymyslete výzdobu a dárky pro oslavenkyni, připravte nebo vyberte občerstvení, nachystejte si dostatečné množství alkoholu, vyberte nejlepší oblečení a pak už se jen těšte na nezapomenutelnou oslavu. Věříme, že se přidáte k řadě spokojených divaček a že si vystoupení striptérů budete chtít brzy zopakovat.